top of page

Ronias Yacoob SalPan vahvuuteen!

SalPa on vahvistanut joukkueen puolustusta entisestään tehtyään kaksivuotisen sopimuksen monipuolisen ja kokeneen Ronias Yacoobin kanssa.


Viime kaudella opiskelujen perässä Turkuun muuttanut Yacoob pelasi FC TPS:n reservijoukkueessa, mutta suurin osa tuntee miehen osana PK-35:n joukkuetta, joka matkasi aina Kolmosesta Ykköseen saakka. Yacoobin hankinta tuo Joutsenlauman joukkueeseen paitsi leveyttä, niin myös kokemusta ja henkistä voimaa.


- Ronias on loistava vahvistus joukkueellemme kaikin tavoin. Hän on paitsi nopea ja erittäin hyvä tukemaan hyökkäyksiä, niin myös puolustaminen sujuu hyvin. Hän pystyy pelaamaan sekä laitapakkina, että topparina mikä tuo valmentajalle lisää vaihtoehtoja kauden aikana. Ronias on jo lyhyessä ajassa osoittautunut loistavaksi koppipelaajaksi ja voidaan sanoa, että hän jo lähes dominoi kopissa! Hän on erittäin voitontahtoinen ja positiivinen ihminen, joka saa kaikki hyvällä tuulelle ja vaatii paljon itseltään ja muilta. Ronias puhuu kentällä paljon, ja nimenomaan ohjaavasti ja kannustavasti. Ronias on ollut kokemassa useampaa sarjanousua ja se ei ole sattumaa. Joukkueeseen tarvitaan aina pelaajia, joilla on kokemusta siitä mitä voittaminen vaatii, päävalmentaja Tero Suonperä avaa siirron taustoja.
Siirto Saloon on uusi askel uralla myös kokeneelle Yacoobille. Kaksivuotisen sopimuksen SalPan kanssa solminut Yacoob on innoissaan sopimuksen syntymisestä.


- Viime kausi oli minulle siinä mielessä erikoinen että jouduin jättää seuran (PK-35) jossa olin ollut 12 vuotta ja muuttamaan Turkuun opiskelemaan, jouduin siis poistumaan omalta mukavuusalueelta. Koulussa sitten tutustuin Elmo Heinoseen ja hän sitten kertoi enemmän SalPasta ja sen toiminnasta yleisesti. Sitä kautta sitten ensimmäisen kerran kiinnostuin asiasta. Talven aikana julkaistut pelaajahankinnat jo sitten viimeistään saivat minut kiinnostumaan asiasta enemmän. Joulun alla sitten koutsin (Teron) kanssa juteltiin ensimmäisen kerran, ja tammikuussa tulin jo treeneihin käymään.

Jo heti ensimmäisistä treeneistä minulle jäi erinomainen kuva joukkueen tekemisestä. Pelaajat tekevät hommaa tosissaan ja selkeä tavoite mielessä! Olin vakuuttunut ensimmäisistä treeneistä lähtien, enää piti vakuuttaa koutsi ottamaan minut mukaan.

Pitää sen verran vielä sanoa treeneistä saadun kokemuksen perusteella, että seura tosissaan pyrkii antamaan joukkueella parhaat mahdolliset eväät menestykseen, ja kuka nyt ei haluaisi sellaisessa ympäristössä pelata! Tämän vuoksi oli helppo päätös allekirjoittaa sopimus kun sellaista sitten lopuksi tarjottiin, Yacoob kertoo.


Mitä koet tuovasi joukkueeseen tullessasi?


- No ainakin jo äänekkääseen ja hauskaan koppiin lisää meteliä ja huonoja vitsejä! Pidän itseäni kentällä ja kentän ulkopuolella joukkuepelaajana. Ei minulta mitään viiden tähden kikkoja tulla näkemään, vaan enemmänkin pyyteetöntä duunia joukkueen eteen. Pystyn pelaamaan missä tahansa puolustuslinja roolissa, mutta tietenkin suosin enemmän laidalla pelaamista, Yacoob päättää.


Katso tulevan kauden harjoitusottelut täältä ja tule itse tarkistamaan Roniaksen ja muun joukkueen kunto!


Comments


bottom of page