top of page

Salon Toverit & Salon Palloilijat yhteistyöhön!

Päivitetty: 25. maalisk. 2022

Salon Palloilijat ja Salon Toverit ovat sopineet kauden 2022 osalta farmisopimuksen.


Yhteistyösopimus antaa molemmille seuroille mahdollisuuden sekä kilpailullisen toiminnan, että pelaajakehityspolun tehostamiseen.


”Meillä on erinomaisen hyvä ja laaja rinki edustusjoukkueessa, mutta samaan aikaan tottakai myös kova kilpailutilanne peliajasta. Erityisesti nuorille lupauksille on tärkeää saada peliaikaa kovista miesten peleistä, ja yhteistyö SaTon kanssa avaa heille ovet kaivattua kokemusta tarjoaviin Nelosen peleihin. Haluamme myös pidemmällä perspektiivillä saada Saloon Kolmosen tason miesten joukkueen, jotta tulevaisuudessa olisi tarjolla entistäkin kovempia pelejä tarjolla niille pelaajille joiden peliaika syystä tai toisesta SalPan edustuksessa ei vielä palvele kehitystä. Olemme innoissamme tästä yhteistyöstä, josta on varmasti iloa molemmille seuroille”, SalPan edustusjoukkueen taustayhtiö Swan Business & Sports Oy:n toimitusjohtaja Tero Karinti iloitsee.


SaTon jo valmiiksi tavoitteellisen pelaajiston ja SalPan tarjoamien pelaajavahvistusten yhteistyön saumattomuus on taattua, sillä SalPan puolelta toimintaa on ollut koordinoimassa SalPan valmennuspäällikkö ja edellisellä kaudella myös SalPan edustusjoukkuetta valmentanut Ilkka Virtanen.


”Tovereiden aikuispelaajat ovat ottaneet hyvin vastaan SalPan nuoret ja meidän nuorille pelaaminen aikuispelaajien kanssa ja vastaan on antanut heti uutta. Yhteistyö tiivistyy pelikauden lähetessä ja tarkemmat tavoitteet ja tavat toimia kirkastuvat toiminnan kuluessa.

Pelaajien taso niin tovereiden kuin SalPan junioreiden osalta varmasti riittää kamppailemaan ketä tahansa vastaan kauden aikana”, Virtanen kertoo.


Myös SaTon vastuuhenkilöihin kuuluva Otto Peltola on yhteistyöstä äärimmäisen iloinen.


"Hieno juttu, että saatiin sovittua yhteistyöstä. Meille on tärkeää, että saamme myös omaan toimintaamme lisää virtaa ja treenejä isolla porukalla. On hienoa saada uusia kasvoja porukkaan ja kunnon kilpailuviettiä mukaan peleihin", Peltola kertoo.


SaTo pelaa kaudella 2022 Läntisen alueen A-lohkossa, jossa luvassa on esimerkiksi maukas derby Salon Wilpasta vastaan. Kaikki joukkueet ja sarjaohjelman löydät osoitteesta https://tulospalvelu.palloliitto.fi/category/M4!lanjp22/tables.
Comments


bottom of page