top of page

SalPa avaa kautensa Ilves-Kissoja vastaan

SalPan edustusjoukkueen kalenterissa on pitkään ollut punaisella ympyröitynä 23.4.2022.

Tuolla päivämäärällä käynnistyy Miesten Kakkosen sarjakausi mallia 2022, kun vastaan kotikentällä asettuu tamperelainen Ilves-Kissat.


Lauantaina klo 17.00 käynnistyvän kauden avausottelun otteluisäntänä toimii OP Lounaismaa, joka on yksi merkittävimpiä salolaisen urheilun tukijoita yli lajirajojen.


Uutta kautta on odotettu "Joutsenlauman" kopissa malttamattomana. Uudistunut ja vahvistunut joukkue ei kuitenkaan lähde soitellen sotaan, vaikka ennakkosuosikin viittaa harteille mediassa on soviteltukin.


- Me lähdemme kauteen nöyrästi, mutta ei nöyristellen. Tottakai meidän pitää vahvistusten ja satsausten myötä nostaa tasoamme ja tavoitteitamme verrattuna menneisiin vuosiin, mutta samaan aikaan on muistettava, että moni muukin joukkue on satsannut isosti toimintaansa ja pelaajistoon, SalPan taustayhtiö Swan Business & Sports Oy:n toimitusjohtaja Tero Karinti toteaa.


Joukkueen päävalmentaja Tero Suonperä allekirjoittaa Karintin mielipiteet, ja odottaa myös kauden alkua posiviitisen jännittynein mielin.


- Loistavat fiilikset kun kausi vihdoin kunnolla alkaa! Harjoittelukausi on sujunut erinomaisesti ja joukkue odottaa kauden avausta innolla. Ilves-Kissat on kasannut joukkuetta hieman meitä myöhemmin, joten he ovat pienimuotoinen arvoitus. Heidän viikon takainen harjoitusottelunsa Jazzia vastaan osoittaa kuitenkin, että joukkue on erittäin yllätysvalmis. Saamme varmasti tehdä täyden päivätyön mikäli pisteitä haluamme, ja valmistaudummekin jokaiseen peliin kuin se olisi cup finaali. Tämä on todella kova sarja ja jokaisen voiton eteen täytyy olla valmis tekemään paljon töitä. Me olemme siihen valmiita ja haluamme olla voittava, mielenkiintoinen ja ihmiset sytyttävä joukkue. Sen lisäksi on tärkeää osata nauttia matkasta. Meillä on loistava joukkuehenki ja olemme tehneet töitä laadukkaasti. Nyt vain heittäydytään peliin, annetaan vahvuutemme joukkueen käyttöön ja nautitaan matkasta, Suonperä kertoo.


Tervetuloa lauantaina 23.4. klo 17.00 Salon Urheilupuiston tekonurmelle katsomaan Joutsenlauman otteita!


Liput voi lunastaa ennakkoon netistä https://www.ticketmaster.fi/artist/salon-palloilijat-lippuja/1164474 ja tottakai myös lippuluukulta. Hinnat: Normaalihintainen lippu 8 €, eläkeläiset/opiskelijat/työttömät 5 €. Alle 16-vuotiaat pääsevät otteluun ilmaiseksi.


Tervetuloa!

Comments


bottom of page