top of page

SalPa avaa vieraspelinsä TamUn vieraana

Otteluennakon tarjoaa SalPan yhteistyökumppani Menestystarinat Oy!


Joutsenlauman kauden 2022 ensimmäinen vieraspeli on luvassa tällä päivämäärällä, kun joukkue matkustaa sarjanousija Tampere Unitedin vieraaksi. Peli alkaa Pyynikin kentällä klo 14.00.


Täksi kaudeksi Miesten Kakkoseen paluun tehnyt tamperelaisjoukkue omaa rikkaan historian. Kolminkertainen Suomen mestari on kokenut menestyksen vuosia, mutta myös konkurssin tuoman katoamisen jalkapallokartalta. Kannattajien uudelleen perustama seura on noussut uudelleen Tampereen alueen Kutosesta nykyiselle tasolleen Kakkoseen kohtuullisen lyhyessä ajassa, ja rakentanut samalla myös juniori- ja naisjoukkuetoimintaa uudelleen.


TamU avasi kautensa vierastappiolla lukemin 3-1 porilaista FC Jazzia vastaan, mutta on varmasti valmis taistelemaan sarjapisteistä täysin eri tavalla omalla rakkaalla kotistadionillaan Pyynikillä.


- ”Vihdoin päästään Pynsälle kotiyleisön eteen. Porissakin oli jo loistava tunnelma, ja toivon mukaan lauantaina mennään kahta kovemmin niin kentällä kuin katsomossa!”, tamperelaisten kapteenistoon kuuluva Arttu Haapala kuvailee paluuta kotikentällä Tampere Unitedin kotisivujen otteluennakossa.


SalPan päävalmentaja Tero Suonperä odottaa myös innoissaan kauden ensimmäistä vieraspeliä.


- Hyvillä fiiliksillä lähdetään koti Tamperetta ja joukkueen ensimmäistä vieraspeliä. Hienoa päästä kokemaan Pyynikin tunnelma ja TamU on taatusti hankala vastustaja. Tämä lohko on todella kova ja joukkueet pelaavat paljon ristiin, joten jokainen ottelu on äärimmäisen merkityksellinen. Kuten olen aiemmin sanonut niin jokainen peli on kuin Cupin finaali ja näin olemme myös tähänkin peliin latautuneet. Takana onkin erittäin onnistunut treeniviikko ja joukkueesta huokuu positiivinen rauhallisuus ja usko omiin vahvuuksiin. Terveystilanne on myös erittäin hyvä ja joukkueessa on positiivinen kilpailu pelipaikoista, Suonperä kertoo.


Kausi alkaa siis kahdella ottelulla tamperelaista joukkuetta vastaan, sillä kauden avaus kotona oli tamperelaista Ilves-Kissoja vastaan. SalPan 4-2 voittoon johtaneessa ottelussa hattutempun iskenyt "Kiskon Batistuta" Elmo Heinonen kokee Unitedin erittäin mieluisana vastustajana Kakkosen B-lohkossa.


- TamU on tietenkin tuttu ja menestyksekäs seura, ja aktiiviset kannattajat tunnetaan ympäri Suomea. Hienoa, että olemme heidän kanssaan samassa lohkossa! Luvassa on varmasti hieno ottelutapahtuma ja itse ottelusta onkin varmasti odotettavissa tiukka kamppailu. Pyynikki toki on hieman erilainen pelipaikka mitoista johtuen, mutta vaikka kenttä on pieni niin me luotamme siihen, että meidän taitotasolla pystytään pelaamaan sielläkin hyvää futista. Tämä peli ratkeaa siihen kumpi on parempi molemmissa päissä bokseissa, maalitykki analysoi.


Peli näkyy suorana myös Salon Seudun Sanomien digitilaajille. Lue Salkkarin ennakkojuttu ja nappaa ottelustriimin linkki talteen täältä!

Comments


bottom of page