top of page

SalPa avasi kautensa kotivoitolla!

Joutsenlauman Miesten Kakkosen kausi 2022 sai lentävän lähdön, kun joukkue otti 4-2 kotivoiton tamperelaisesta Ilves-Kissoista.


Ottelun yksi ehdottomia tähtiä oli kotiinpaluussaan Joutsenlauman nuttuun hattutempun tehtaillut Elmo Heinonen. Ykkösessä ja Veikkausliigassakin pelannut "Kiskon Batistuta" palkittiinkin otteluisäntä OP Lounaismaan toimesta kotijoukkueen parhaana pelaajana.


Yksi ottelun hahmoista oli myös jälleen kerran vahvasti esiintynyt puolustaja Joonas Meura. Monipuolista pelinavaamista, vahvaa peruspuolustamista ja pelin ohjaamista esittänyt toppari pääsi myös maalin makuun, kun hän viimeisteli varmasti rangaistuspilkulta kotijoukkueen illan kolmannen maalin. Meura kisasikin vahvasti Heinosen kanssa "Jame-Shaft Läpimurtopelaaja" tittelistä ottelun jälkeisessä äänestyksessä Joutsenlauman Instagram-tilillä.


Joukkueen päävalmentaja Tero Suonperä oli tyytyväinen kauden avaukseen ja voittoon, mutta löysi otteista myös parannettavaa.


- Pelasimme 85 minuuttia tänään koko joukkueena todella kontrolloitua ja hyvää futista ja teimme hienoja maaleja niin kombinaatioiden kuin erikoistilanteiden kautta. Harjoituskentällä suunniteltu pelitapa onnistuttiin viemään maaleiksi asti paineistetussa avauspelissä, ja tästä olen erityisen iloinen. Parannettavaa jäi silti erityisesti johtoasemassa pelaamisen osalta, viimeinen 15 minuuttia oli meiltä huonoa pelaamista. Tästä pelaajat itsekin kopissa pelin jälkeen puhuivat, että emme voi pelata tuolla lailla jos aiomme kovassa sarjassa raapia riittävästi pisteitä. Hienoa on, että he itse reflektoivat asiaa välittömästi. Tällöin asia saadaan varmasti yhdessä korjattua tulevia pelejä ajatellen, Suonperä myhäilee.


Joutsenlauman Miesten Kakkosen kausi jatkuu kotipelien osalta 14.5. pelattavalla paikallisderbyllä Kaarinan Poikia vastaan. Kurkkaa kaikki kotiottelut täältä ja hanki pääsylippusi kätevästi ennakkoon Ticketmasterin kautta!

Comments


bottom of page