top of page

SalPa haastaa Veikkausliigaan nousseen EIF:n Salossa

Viime kauden Ykkösen "rannikkoderbyn" joukkueet kohtaavat huomenna 23.3. klo 13.15 Salon tekonurmella. Joukkueet lähtevät kauteen mielenkiintoisista mutta kovin erilaisista asetelmista. EIF voitti viime kauden Ykkösen ja nousi siten suoraan Veikkausliigaan jossa vaatimustaso on omassa luokassaan. SalPa puolestaan pelasi tavoitteidensa mukaisen kauden ja varmisti paikan uudistuneeseen 10 joukkueen Ykkösliigaan.


  • Palaamme Ykkösliigacupin jälkeen nyt ensimmäistä kertaa kilpailulliseen ja vaativaan peliin. On tärkeä palauttaa mieleen millä tasolla meidän pitää pelata ja suoriutua EIF:n kaltaisen vastustajan kanssa sekä samalla omassa arjessa. Tavoitteena on viedä tiettyjä osa-alueita luonnollisesti eteenpäin Ykkösliigacupista ja näitä olemme harjoitelleet aktiivisesti. Haluamme olla aina kilpailullisia ja nälkäisiä, SalPan päävalmentaja Jordi Aluja kertoo.


Kuluva preseason ei ole kohdellut EIF:ä viel toistaiseksi kovin hyvin tulosten varossa. Joukkue jäi Liigacupin lohkon jumboksi kärsien mm 5-2 tappion toiselle sarjanousijalle Gnistanille sekä koki 4-1 kurituksen HJK:n reservijoukkue Klubi 04:ltä. Tämä ei toki kerro koko kovaa tai totuutta, sillä joukkue on näidenkin pelien jälkeen sekä välissä tehnyt pelaajasopimuksia ja vahvistunut. Veikkausliiga käynnistyy kahden viikon päästä, joten huominen peli lienee varsin isolla tammisaarelaisten kalenterissa.


  • EIF todennäköisesti vielä myös meidän tapaan hakee vähän omaa identiteettiään liigan alkuun. Luonnollisesti emme tiedä millä taktiikalla joukkue lähtee peliin, mutta odotan kuitenkin varsin tiukkaa ja tasaista peliä. Todennäköisesti puolustus nousee tärkeään rooliin ja se kumpi onnistuu siinä paremmin on vahvoilla voittaa. EIF aloittaa Veikkausliigan jo varsin pian, joten heillä pitäisi olla jo melko valmis konsepti tässä kohtaa. Odotan varsin viihdyttävää ja vauhdikasta peliä jota yleisön on ilo seurata. Toivotaan että tulee paljon yleisöä, Aluja jatkaa.


SalPa - EIF

La 23.3. klo 13.15

Salon urheilupuisto, tekonurmiComments


bottom of page