top of page

SalPa jyräsi MP:n maanrakoon

SalPa lähti MP:tä vastaan viikon toiseen Ykkösliigapeliin Salon urheilupuistossa avausvoitto vyöllään ja vauhti vain kiihtyi kotiyleisön edessä. Samalla kun ilma osoittaa vihdoin kevään merkkejä alkaa SalPan pelin palaset loksahdella kohdalleen. MP sai kokea salolaisten vireen 5-0 (3-0) täystyrmäyksen kanssa.

Olli Jakonen maalasi Aleksi Jänneksen esityöstä esitahdit jo ottelun yhdeksännellä minuutilla eikä juhlille tullut loppua pelin aikana. Illan loput tahdit soitettiinkin säkkipillin ja Skottivahvistus Keir Fosterin tahdissa. Foster teki kolme maalia 32 minuutin ajanjakson aikana, kaikkien maalien kapellimestarina eli syöttäjänä toimi Maximus Tainio. Jakonen & Jännes kaksikko kävi vielä iskemässä viidennen maalin MP:n verkkoon, joten pelistä löytyi kaksi upeaa tutkaparia.

Vaikka tehot jakaantuivat ottelussa neljälle miehelle, oli voitto koko joukkueen hienon ja nöyrän esityksen takana. Etenkin ensimmäisen jakson aikana peli oli suorastaan silmiä hivelevää suorittamista, liekö koskaan Salossa nähty vastaavaa. Toisen jakson peli luonnollisesti tilanne huomioiden hieman muuttui, mutta kontrolli pysyi koko ajan.

Aleksi Jännes: 2 maalisyöttöä

Hynttyyt yhteen löynyt SalPan junnukatsomo & kannattajaryhmä sai juhlia sydämen kyllyydestä - tunnelma olikin mitä mainion koko ottelun ajan.

Voiton myötä SalPa nousi sarjassa neljännelle sijalle ja on kerännyt itse asiassa täsmälleen saman määrän pisteitä mitä viime vuoden paljon puhutun ja kehutun huippualun jälkeen oli kasassa tässä kohtaa.

Tällä viikolla SalPa suuntaa lauantaina pitkälle ja vaikealle vierasmatkalle Pietarsaareen Jaron vieraaksi. Jaro kärsi kauden avaustappion sarjan toistaiseksi ainoalle tappiomattomalle joukkueelle JIPPO:lle. Jo ennen lauantaita saadaan jännittää, sillä Suomen Cupin seuraavan kierroksen otteluparien arvonta suoritetaan huomenna 30.4. klo 12.00. Arvonta on katsottavissa Palloliiton Youtube-kanavalla suorana.