top of page

Kumman kurssi kääntyy keskiviikkona: SalPa-JäPS juhannusetkot Salossa

Keskiviikkona OP Lounaismaan isännöimässä Ykkösliigan pelissä Salossa SalPan vieraaksi saapuu sarjassa tällä hetkellä kuudentena oleva JäPS. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen huhtikuussa Järvenpäässä päättyi SalPan 3-2 voittoon.


JäPS:n alkukausi kaikkineen oli haastava, mutta toukokuun puolivälissä joukkueen peli alkoi kulkemaan ja pisteitä tullut sen jälkeen kiitettävään tahtiin. Pisteputki loppui kuitenkin viime kierroksella PK-35:n vieraana tylysti 4-1 turpasaunaan ja ennen tätä JäPS alistui Pietarsaaressa kahden miehen ylivoimalla Jarolle maalittomaan tasapeliin.


Kotijoukkue SalPa puolestaan on tällä hetkellä peräti neljän tasapelin putkessa, edellisestä kolmesta pisteestä on kulunut jo kovin pitkään (50 päivää tätä kirjoittaessa). Tämä ei ole kuitenkaan lannistanut joukkuetta, vaan päinvastoin. Otteet ovat olleet vahvoja viime kierrokset joissa vastassa on ollut sarjan kaksi kärkijoukkuettakin. Edellinen kotipeli KäPaa vastaan päättyi 1-1, vaikka paikkoja ja tilanteita vyöryi kohti KäPan maalia.


  • Kaiken kaikkiaan joukkue on toiminut ja harjoitellut koko ajan hyvin ja olemme siinä mielessä hyvässä tilanteessa. Meillä on aidosti joukkueellinen loistavia ihmisiä jotka myös tukevat ja auttavat toisiaan tarpeen tullen, SalPan päävalmentaja Jordi Aluja pohtii.


  • Teemme johdonmukaisesti töitä koko ajan ja se vie meidät jatkuvasti lähemmäs kolmea pistettä. Olen varma että kun otamme sen voiton niin pystymme siitäkin jälleen johdonmukaisesti jatkamaan sekä parantamaan otteitamme. Olen sanonut jo kauden alussa että emme saa antaa tuloksen häiritä meidän tekemistä tai arkeamme. Olipa se tulos sitten mikä tahansa, hyvässä tai pahassa. Se ei saa vaikuttaa meidän johdonmukaiseen työhön ja suuntaan, Aluja jatkaa.


Tilastojen valossa kotijoukkue lähtee otteluun lievänä suosikkina, etenkin koska JäPS ei ole ollut vieraissa kovin vahvoilla ja viime aikaiset ailahtelevat otteet ovat tuoneet jälleen hieman kysymysmerkkejä joukkueen tekemiseen. Voitolla SalPalla olisikin mahdollisuus nousta jopa sarjassa viidenneksi ja tarttua sitä isolla harppauksella kohti kärkeä.


  • JäPS on muuttanut kauden alusta hieman pelitapaaansa ja formaatiotaan. Tämä on toiminut heille paljon paremmin, mutta samalla se avaa tiettyjä mahdollisuuksia meidän hyökkäyspelaamiseen. Toisaalta samaan aikaan meidän tulee tiedostaa heidän hyökkäystensä vaarallisuus, Aluja pohtii.


Kumman joukkueen kurssi kääntyy keskiviikkona?

Tule kannustamaan kotijoukkuetta ja pitämään tunnelmaa yllä.


SalPa - JäPS

Ke 19.6. klo 19.00

Salon keskuskenttä, Kanari Areena
Comments


bottom of page