top of page

"Kausi ei ole ohi vielä"

Päivitetty: 15. syysk. 2023

- Kausi ei ole vielä ohi. Toivottavasti kukaan ei erehdy ajattelemaan että SalPalla ei ole panosta peleissä enää. Enempää väärässä ei voisi olla jos noin ajattelee. Sankoin joukoin kannnustamaan SalPaa ja auttamaan meitä voittamaan tärkeä peli. Hyvätasoinen aktiivinen peli tulossa ja kolme pistettä jaossa taas, SalPan päävalmentaja Tero Suonperä muistuttaa heti alkuun.


Growhow Agency:llä on kunnia toimia tulevan lauantain alemman loppusarjan avauskierroksen pelin SalPa - JJK otteluisäntänä. SalPa pelasi lopulta, etenkin nousijajoukkueelle, hyvän runkosarjan ja jäi neljän pisteen päähän ylemmän loppusarjan paikasta. Kauden ensimmäinen pieni pelitauko osui hyvin sujuneen Suomen Cupin johdosta vasta syyskuulle.


- Paluu arkeen on sujunut tosi hyvin. Näkee että viikon huili on tehnyt niin henkisesti kuin fyysisesti hyvää. Vaikka tekeminen oli ennen taukoakin tietysti tosi hyvää niin tuntuisi että nyt on taas pari napsua entistä raikkaampaa tekemistä kaikin puolin. Kaikkiaan tosi nälkäinen ja motivoitunut joukkue treeneissä nähdään joka päivä, Suonperä avaa.


Vaikka kausi on ollut pitkä ja pelitahti ei ole mahdollistanut kuin yksittäisiä vapaapäiviä on joukkueen terveystilanne säilynyt suorastaan erinomaisena oikeastaan pre seasonista alkaen.


- Tässä kohtaa kautta nolla loukkaantunutta pelaajaa (koputtaa puuta) ja mennään pitkällä syyskuuta. Kyllähän se kertoo että monta asiaa ollaan tehty oikein. Harjoitusrytmi ja harjoittelu kaikkineen on onnistunut. Tässä koko ryhmä tehnyt hyvää työtä. Viime viikon aikana sitten ne pienetkin vammat saatu lepuuteltua ja hoidettua kuntoon, Suonperä sanoo tyytyväisenä.


Lauantaina vastaan asetelee nousijajoukkue JJK joka on toistaiseksi sarjajumbona ja jonka tilanne on säilymisen kannalta vähintäänkin tukala. Voitto pitäisi ohuet säilymishaaveet hengissä.


- JJK on pelannut mielestäni pelillisesti paremmin mitä tulokset näyttää. Hienosti pitänyt kiinni myös identiteetistään vaikeuksista huolimatta. Pelaava hyvä joukkue tulee vastaan, varmasti tulevat ihan tosissaan haastamaan meitä. Molemmat JJK-pelit ollaan tähän mennessä voitettu mutta tiukkoja vääntöjä ne ovat olleet. Mitään helppoa läpimarssia sieltä ei tule, niitä ei tässä sarjassa nähdä, Suonperä palauttaa haihattelijat ruotuun.


- Odotan että pelistä tulee hyvä aktiivinen peli, kaksi joukkuetta jotka pyrkivät pelaamaan ja osaavat pelata. Hyvä matsi tulossa varmasti, hän jatkaa.


Katso lauantain pelin sekä lopusarjaan liittyvät huikeat tarjouksemme:


SalPa - JJK

La 16.9. klo 16.00

Salon urheilupuisto, Kanari Areena

Liput 12€ / 8 € / alle 16v ilmaiseksi


Sarjataulukko:


Comments


bottom of page