top of page

SalPa-kasvatti Endrit Rrustemi lainalle vahvistamaan Joutsenlauman hyökkäystä

SJK:n hyökkääjäpelaaja Endrit Rrustemi ja Salon Palloilijat ovat sopineet kuukauden mittaisesta lainapestistä joukkueessa. Nimenomaan SalPa:sta Seinäjoelle 2020 siirtynyt Rrustemi tulee Saloon hakemaan arvokasta pelituntumaa, joka on alkukaudesta jäänyt loukkaantumisista johtuen vähäiseksi Seinäjoella. Oman pojan paluu Saloon lainalle sopi erinomaisesti myös Joutsenlauman suunnitelmiin.


- Olemme kevään aikana hakeneet aktiivisesti vahvistusta ja leveyttä hyökkäykseen, ja edellisten viikkojen Elmo Heinosen ja Oskari Jakosen loukkaantumiset ja poissaolot alleviivasivat tämän asian tärkeyttä. SJK oli aktiivinen meidän suuntaamme ja halusi Endritin saavan arvokasta peliaikaa hyvässä ympäristössä, ja me tottakai olemme iloisia saadessamme SalPa-kasvatin hetkeksi kotiin takaisin. Endritissä on suuri potentiaali ja me toivottavasti saamme nauttia sen hedelmistä kesän otteluruuhkan aikana. Samalla myös hän saa tutussa ympäristössä ja hyvässä valmennuksessa SJK:n arvostamaa peliaikaa, ja palaa tätä kautta Seinäjoelle entistä valmiimpana pelaajana loppukauden koitoksiin Ykkösessä. Tämä diili on kaikille kolmelle osapuolelle erinomainen, SalPan edustusjoukkueen toimitusjohtaja Tero Karinti ioitsee.


Rrustemi aloittaa Joutsenlauman vahvuudessa 3.6.2022 alkaen ja on pelikelpoinen jo seuraavassa kotiottelussa 11.6.2022 Ilves/2 vastaan. Peli alkaa klo 17.00 Salon urheilupuistossa.


Osta lippusi kätevästi etukäteen Ticketmasterin sivuilta:Comments


bottom of page