top of page

SalPa-päivä huipentuu derbypeliin

Kahden, tai kolmen kun cup lasketaan mukaan, vierasottelun jälkeen on aika palata kotiyleisön eteen sopivasti juhlistamaan SalPa-päivää.


Someron Säästöpankin isännöimässä pelissä 14.5. klo 16.00 vastaan asettuu SalPalle aina rakas ja paikallisvastustajaksikin luettava Kaarinan Pojat (KaaPo). Peli pelataan Salon urheilupuiston keinonurmella. Toiveissa oli päästä pelaamaan keskuskentän luonnonnurmella, mutta luonnonvoimat eivät vielä tähän taipuneet.


Joukkueiden rekordi on identtinen: molemmat joukkueet aloittivat kauden voitolla, mutta tämän jälkeen tilastoissa näkyy kaksi tappiota. Tässäkin mielessä peli on tärkeä ja hyvä mittari Joutsenlaumalle. Edellisen pelin avauspuolisko olikin kauden parasta jalkapalloa ja hyvin sujunut harjoituskausi sekä pre-season välittyy joukkueen tekemisessä.


- Tottakai lähdetään siitä liikkeelle, että 3 pistettä jää Saloon. Fiilikset joukkueen sisällä ovat hyvät ja kaikki odotamme, että päästään takaisin voittojen tielle. Joukkueen terveystilanne on kohtalainen. Influenssalta ei olla täysin vältytty, pari pelaajaa on edelleen poissa (yacoob, Österlund) ja muutama vielä hakee taudin jälkeen parasta pelikuntoa. Hyvän talviharjoittelun ansiosta ollaan vältytty lihasvammoilta ja muilta loukkaantumisilta kiitettävästi, sanoo joukkueen valmentaja Teemu Kesänen joka suurella todennäköisyydellä on vetovastuussa pelissä päävalmentaja Tero Suonperän vielä toipuessa infulenssasta.


Odotettavissa on kiihkeää tunnelmaa ja taistelua sarjapisteistä sekä asemista kohti lohkokärkeä.


- Kaapo on pelannut parhaat pelinsä matalassa/keskiblokissa luottaen vastahyökkäyksiin, joten odotan heidän lähtevän näin myös meitä vastaan. Meidän on liikuteltava palloa hyvällä tempolla ja oltava kärsivällisiä pallon kanssa, Kesänen tähdentää.


Yleisötoimintoja- ja palveluita on kehitetty edellisen ottelutapahtuman kokemusten perusteella. Esimerkiksi katsomoiden sijoittelua muutetaan ja niiden määrää lisätään. Samalla myös anniskelupuoli avataan jo tähän otteluun.


Liput voi lunastaa ennakkoon netistä https://www.ticketmaster.fi/artist/salon-palloilijat-lippuja/1164474 ja tottakai myös lippuluukulta. Hinnat: Normaalihintainen lippu 8 €, eläkeläiset/opiskelijat/työttömät 5 €. Alle 16-vuotiaat pääsevät otteluun ilmaiseksi.


SalPa - KaaPo

Salon urheilupuisto, keinonurmi

14.5.2022 klo 16.00


Tervetuloa!

Comments


bottom of page