top of page

SalPan edustusjoukkueen mediatiimi hakee vahvistuksia!

Päivitetty: 28. maalisk. 2022

Palaako sydämessäsi liekki suomalaiselle ja erityisesti salolaiselle jalkapallolle? Haluatko päästä näyttämään kyntesi mediasisältöjen tuottamisessa? Haluatko päästä mukaan Joutsenlauman koppiin, pelimatkoille ja SalPan toiminnan kehittämiseen?


Nyt sinulla on mahdollisuus toteuttaa haaveesi!


SalPan edustusjoukkue tavoittelee tulevina vuosina unelmaansa eli sarjanousua Miesten Ykköseen. Tämän matkan ja tarinan kertominen suurelle yleisölle on etuoikeus.


Haemmekin nyt sitoutuneeseen vapaaehtoisjoukkoomme vielä yhtä innokasta vahvistusta.

SalPan edustusjoukkueen MEDIAVASTAAVANA:

  • Olet mukana toteuttamassa ottelutapahtumien mediasisältöjä (otteluennakot teksti/video, pelaaja- ja valmentajahaastattelut)

  • Tuotat viikottain sisältöä joukkueen arjesta seuran sosiaalisen median kanaville

  • Olet halutessasi mukana myös joukkueen vieraspelimatkoilla ja pääset avaamaan vieraspelien arkea mm. Instagram-, Facebook- ja TikTok-livelähetysten ja Twitterin otteluseurannan kautta


Voit olla jo kokenut konkari sisällöntuotannon alalla tai vasta kynäänsä teroittava, innokas alalle tulija. Työtehtävät määräytyvät ja räätälöidään vahvuuksiesi pohjalta.


Tehtävästä ei makseta rahallista korvausta, mutta edustusjoukkueen tiimin jäsenenä olet oikeutettu koti- ja vierastapahtumissa otteluruokailuun ja saat omaksesi joukkueen virallisen varustekokonaisuuden kesä- ja talvikaudelle. Lisäksi olet luonnollisesti (halutessasi) mukana edustusjoukkueen johtoryhmän kehittämisryhmässä, jossa yhdessä luomme SalPalle entistäkin parempaa toimintaympäristöä.


Laita vapaamuotoinen hakemuksesi tulemaan, tai kysy jos sinulla heräsi jotain tarkennettavaa -> tero.karinti@joutsenlauma.fi tai soita, 0409311550, Tero Karinti.


Tervetuloa Joutsenlaumaan!

Comments


bottom of page