top of page

Joose Mäkinen vahvistamaan SalPan

Joose Mäkinen on tehnyt kauden 2023 loppuun saakka ulottuvan sopimuksen SalPan kanssa. Mäkinen on porilaisen Karhu-Futiksen kasvatti, joka lähti Jazzin kautta Klubiin, josta palasi viime vuonna lainalle Jazziin. Nuorisomaajoukkueissa 19 peliä pelannut Mäkinen piti viime kauden jälkeen hetken taukoa varsinaisesta kilpailullisesta futiksesta ja latasi niin fyysisiä kuin henkisiä akkujaan.

SalPan taustayhtiön toimitusjohtaja Tero Karinti:

- Joose on paitsi loppukaudelle yksi lisävaihtoehto puolustukseen, niin ennen kaikkea satsaus myös ensi kauden suunnitelmiin ja täyttää hyvin kriteerit haluamaamme pelaajaprofiiliin; nuori lupaava pelaaja jolla tunnistettua maajoukkuepotentiaalia, mutta joka syystä tai toisesta ei ole vielä päässyt tekemään lopullista läpilyöntiään ammattilaisuralle. Ambitiot kohtasivat Joosenkin kanssa ja sitä kautta saimme jo yhden palasen ensi kauden palapeliin valmiiksi. Olin yhteydessä häneen ja kerroin projektistamme ja sen tavoitteista, ja hän oli heti halukas tulemaan meille. Joose tuli tiistaina Saloon ja pääsi myös saman tien töihin kouluavustajaksi aloittaen torstaina työt, joten hänen integroitumisensa Saloon on alkanut vauhdikkaasti!


SalPan päävalmentaja Tero Suonperä:

- Tiedän Joosen ja hänen potentiaalinsa hyvin jo entuudestaan. Saamme hienon nuoren miehen ja joukkuepelaajan joukkueeseemme. Upeaa oli erityisesti se, että Joose halusi itse tulla nimenomaan tänne kehittymään sekä jalkapalloilijana, että ihmisenä.


Joose Mäkisen kommentit sopimuksesta:

- Tulen Saloon todella loistavilla fiiliksillä! Heti ekasta päivästä joukkueessa tuntui olevan hyvä meininki ja innolla odotan pääsyä pelikentälle jo. SalPasta kun otettiin yhteyttä niin olin kiinnostunut samantien, koska olin esimerkiksi Joonas Meuralta kuullut paljon hyvää joukkueesta ja ylipäätään seuran toiminnasta. Tärkeää oli myös se, että tunnen Tero Suonperän valmiiksi ja hänen tapansa luoda läheinen suhde pelaajiin on todella positiivinen asia minulle tässä kohtaa uraani. Sitten kun kuulin tarkemmin minkälainen projekti on käynnissä niin se kuulosti todella lupaavalta joukkueelle ja myös itsellenikin. Palo jalkapalloon tällä hetkellä on todella kova. Lyhyen tähtäimen henkilökohtaisena tavoitteena on saada kaikki minuutit irti lähitulevaisuudessa peleissä ja ottaa uusi alku uralle. Pitkän tähtäimen tavoitteena on lähteä eteenpäin ulkomaille joko Veikkausliigan kautta tai suoraankin. SalPan joukkue on tällä hetkellä hyvässä iskussa ja laadukkaita pelaajia riittää joka pelipaikalle, joten uskon että saadaan yhdessä loistava loppukausi! Tavoitteena on edelleen nousu, mutta siihen tarvitaan kannattajien kaikki apu myös.


Tervetuloa Saloon Joose!

Comentários


bottom of page