top of page

Cup-matka ohi - lauantaina Ykköstä Salossa

SalPan hieno Suomen Cupin matka päättyi eilen ennätysyleisön, eli peräti 1136 silmäparin, edessä taistellen yhtä Suomen ehdotonta kärkiseuraa FC Honkaa vastaan. Honka jatkoi neljän parhaan joukkoon 3-1 voitolla.


SalPa oli Suomen Cupissa paras Ykkösen joukkue. Vaikka cup-matka päättyi eilen Salossa, kaatui kotijoukkue saappaat jalassa ja reppu täynnä eväitä Ykkösen tärkeisiin peleihin.


- Liiga-joukkueita vastaan oli hienoa pelata. Päästiin itse vähän haastajan asemasta peleihin ja nauttimaan tilanteesta. Ykkönen on kova sarja, mutta ehkä se isoin ero Veikkausliigaseuroja vastaan pelatessa oli että pienikin virhe päätyi melkein aina vastustajan hyvään maalipaikkaan, SalPan työmyyrä Oskari Jakonen pohtii.


Ykkönen jatkuu kotiyleisön edessä lauantaina


Lauantaina Saloon saadaan vieraita Lakeuksilta Ravintola Kanarin isännöimään otteluuun kun SJK Akatemia saapuu Saloon. SJK Akatemia on pelannut tähän saakka varsinaisen tykkikauden ja on sarjassa tällä hetkellä kolmantena ja ylemmän loppusarjan paikan menettäminen vaatisi jonkinmoista ihmettä.


SalPa pelasi sarjakauden ensimmäisen vieraspelin Seinäjoella ja taipui tuolloin kotijoukkueen edessä 2-1. Rehellisyyden nimissä tuosta pelistä olisi ollut otettavissa vähintään piste, ellei jopa kolme.


- Cupista ottaisin mukaan ainakin viime pelien asenteen ja työmäärän. Inter-peli antoi meille hyvän buustin sarjaan ja saatiin heti kaksi tärkeää tasapeliä hankalista vieraspeleistä, Jakonen jatkaa.


SJK Akatemia on erityisen tuttu SalPan Mikael Anttilalle ja Valtteri Olsbolle, jotka kumpikin ovat viettäneet useamman vuoden SJK:n organisaatiossa. Huomenna onkin luvassa ainakin toisen tunnelmia haastattelun muodossa, joten kannattaa seurata sosiaalisen median kanaviamme.


SalPa ja SJK Akatemia ovat kumpikin päästäneet 13 peliin 19 maalia, SalPa on onnistunut maalinteossa 16 kertaa ja SJK 23. Akatemialla onkin useita varsin maalirikkaita pelejä takana, joten luvassa voi olla lähes mitä tahansa maan ja taivaan väliltä kuten näissä esimerkeissä:

Suurin tappio 5-2

Suurin voitto 5-3

Suurin tasapeli 3-3

Toki seassa on muutama haalea 1-0 voitto, mutta ne ovat olleet enemmän sattumia kuin todennäköisyyksiä.


- Tasainen peli on kyllä varmasti tulossa. SJK Akatemia on ollut hyvässä formissa koko kauden. Uskon että kotinurmi- ja yleisö on meille etuna. Pelissä on oletettavasti myös paljon kaksinkamppailuja joissa ennakkoon ajatellen meidän pitäisi olla vahvoja, Jakonen pohtii.


Yleisön tuki todella voi kantaa pitkälle. Salolaiset ovat syttyneet SalPan taistelulle ja toivotaan että desibelit katsomossa nousevat entisestään ja SalPa-huudot raikaavat jälleen kuten keskiviikkkona.


Otto Salmensuu loppukaudeksi Raumalle


SalPan 19-vuotias laituri Otto Salmensuu siirtyy loppukauden lainasopimuksella Rauman Pallo-Iirojen riveihin. Lainasopimuksen myötä Salmensuulle on luvassa peliaikaa kovassa Kakkosen B-lohkossa. Sopimuksessa on takaisinkutsupykälä.


Tsemppiä ja tuloksekkaita pelejä Otolle Raumalla!SalPa - SJK Akatemia

Salon keskuskenttä, Kanari Areena

La 8.7. klo 16.00

Liput portilta 12€ / 8€ / Alle 16b ilmaiseksi

Liput ennakkoon:

Portit ja lipunmyynti aukeaa 15.00
Comments


bottom of page