top of page

Taye Taiwo palaa Salosta Italiaan – sopimus SalPan kanssa purettu

SalPa ja Taye Taiwo ovat purkaneet keskinäisen sopimuksen koeajalla yhteisymmärryksessä. Taiwo palaa Italiaan loppuviikosta.


- Taiwo otti itse asian puheeksi koska koki, että ei pysty auttamaan joukkuetta niin paljon kuin isona satsauksena haluaisi. Arvostan suuresti tällaista harvinaista ammattimiehen suorapuheisuutta, ja keskustelu käytiin todella hyvässä hengessä. Totesimme yhdessä, että aina asiat eivät mene niin kuin suunnitellaan ja se kuuluu niin elämään kuin jalkapalloon. Tätä varten myös koeajan sopimukseen sisällytimme. Kiitämme Tayea ajasta SalPan väreissä ja toivotamme hänelle kaikkea hyvää jatkoon, SalPan edustusjoukkueen taustayhtiö Swan Business & Sports Oy:n toimitusjohtaja Tero Karinti kertoo.


Päävalmentaja Tero Suonperä analysoi myös Taiwon lähtöä omasta näkökulmastaan, ja oli analyyttinen myös seuran näkökulmasta sopimuksen purkuun johtaneista syistä.


- Taye sopeutui joukkueeseen erittäin hyvin ja toi pukukoppiin paljon positiivista energiaa. Loistava ihminen siis kuten osasimme jo etukäteen olettaa. Emme toki kerenneet vielä nähdä täysin sitä Tayea minkä me molemmat osapuolet halusimme kentällä nähdä, mutta jatkuva tekonurmella pelaaminen ja treenaaminen ei varmasti myöskään edesauttanut maksimaalisella tavalla hänen ominaisuuksiensa ulosmittaamista. Hyviäkin hetkiä kuitenkin oli ja hän syötti esimerkiksi useamman maalin alkukauden aikana, päävalmentaja Tero Suonperä toteaa.


SalPa ei ole hakemassa vahvistuksia Taiwon tilalle puolustukseen. Päävalmentaja Suonperä aikoo antaa mahdollisuuden jo joukkueessa oleville pelaajille.


- Aina kun joku poistuu joukkueesta niin se avaa mahdollisuuden toisille pelaajille. Pekka Mattila pelasi VJS:aa vastaan hyvin vasempana pakkina ja lisäksi meillä on myös Ronias Yacoob palaamassa pelaavaan kokoonpanoon. Samoin myös nuorista junioreista Topi Sistonen kolkuttelee edustuksen portteja, Suonperä päättää.


Lisätietoja antaa:


Tero Karinti, Puh. 040 9311 550, tero.karinti@joutsenlauma.fi
Σχόλια


bottom of page