top of page

Tulikuuma Varsinais-Suomen derby TPS-SalPa lauantaina Turussa

Tulevana lauantaina pelataan Ykkösliigan odotettu Varsinais-Suomen derby TPS-SalPa Turussa Veritas Stadionilla! Joukkueiden aiemmista kohtaamisista ei todellakaan ole puuttunut tunnetta ja tapahtumia, eikä punaisia kortteja.


Itse asiassa kaikissa Ykkösen & Ykkösliigan derbyissä on nähty punainen kortti!


Tosin viime kauden Veritaksen tulikuuman ottelun jälkeen Michael Johnin suora punainen peruttiin, koska pallo ei osunut SalPa-topparia omassa boksissa käteen vaan päähän. Tämä ei tietysti vaikuttanut tilanteesta tuomittuun rangaistuslaukaukseen josta ottelun voittomaali TPS:lle syntyi. Ottelun jälkeen punainen kortti viuhui myös SalPan päävalmentaja Tero Suonperälle sekä mediavastaava Tuukka Kahilalle, jotka menivät näyttämään videota Johnin tilanteesta päätuomari Lassi Siukkolalle. Jälkimmäinen toki ei virallisesti punaista korttia saanut koska ei ollut kokoonpanossa.


SalPa tasasi puntit komeasti viime kaudella ennätysyleisön 1313 edessä ja murskasi TPS:n peräti 3-0. Tuolloin punaista korttia katseli TPS:n Jesper Karlsson.


Tämän kauden Ykkösliigan ensimmäinen peli päättyi Salossa TPS:n 1-0 voittoon. SalPa joutui jonkinlaisesta TPS-kirouksesta kärsivän Johnin punaisen kortin myötä vajaalle, josta TPS rankaisi välittömästi.


SalPa lähteekin Veritakselle ryöstöretki ja tilien tasaus mielessä. Salosta on lähdössä runsaasti yleisöä ja kannattajia Turkuun, varatkaa liput alla olevan linkin kautta SalPan katsomo-osioon. Pukukoodi vapaa, mutta sininen ja valkoinen luonnollisesti meidän värit. Joutsenlauma kutsuu teidät mukaan Veritakselle!


Varaa liput SalPan omaan katsomo-osioon (F-katsomo):
Comments


bottom of page