top of page

Valtter Olsbo jatkaa SalPassa

Viime kaudeksi SJK:n organisaatiosta SalPaan siirtynyt 22-vuotias vasenjalkainen puolustaja Valtteri Olsbo on solminut ensi kauden mittaisen jatkosopimuksen SalPan kanssa.


  • Hyvä fiilis jatkaa Salossa ja päästä parantamaan siitä mihin viime vuonna jäätiin. Marras-joulukuun treenien perusteella pidin Jordi Alujan valmennustyylistä ja kun tutut jätkät alkoivat tehdä jatkosopimuksia niin oli myös itselle omassa mielessä aika selvää että haluan jäädä tänne myös tulevaksi kaudeksi, Valtteri Olsbo avaa tunnelmiaan.

  • Vaikkei joukkue vielä ole valmis, niin meillä on todella vahva pohja niin pelaajistossa kuin uudistuneessa valmennusryhmässä. Henkilökohtaisesti haluan kaivaa sen vanhan Valtsun esille, sen jota ei kunnolla vielä viime kaudella Salossa nähty. Tavoite on nousta avainpelaajaksi omilla vahvuuksillani, Olsbo jatkaa.


Myös valmennuksella on luottamus siihen, että Olsbon rooli tulee ensi kauden aikana olemaan joukkueessa tärkeä niin kentällä kuin kopissa.


  • Uskon vahvasti, että Valtsu pystyy parantamaan tällä kaudella viime kauteen verrattuna. Toivottavasti hän saa nyt myös ehjän ja kunnollisen preseasonin alle ja sitä kautta pääsee pelaamaan huippukauden alusta saakka. Valtsu on erittäin monipuolinen pelaaja joka voi pelata eri paikoissa puolustuslinjassa. Hänen monipuolisuus lisää kilpailua pelipaikoista ja tarjoaa vaihtoehtoja peluutukseen, SalPan päävalmentaja Aluja toteaa tyytyväisenä.


Mahtavaa että jatka Salossa Valtsu!
コメント


bottom of page