top of page

Valtteri Olsbo vahvistamaan SalPan wingback -osastoa

SJK Akatemiassa viime kaudet pelannut 21-vuotias Valtteri Olsbo ja SalPa ovat tehneet kauden 2023 kattavan sopimuksen. Olsbo tuo Ykkösen kokemuksen lisäksi peluutukseen uusia vaihtoehtoja ja vahvistaa erityisesti vasemman puolen wingback -osastoa. Tämän sopimuksen myötä SalPan rosteri on valmis kauteen lähdettäessä.


- Valtteri on treenannut mukanamme nyt jo muutaman viikon. Hän on myös pelannut parissa treenipelissä ja esiintyi niissä oikein hyvin. Valtteri on monikäyttöinen pelaaja ja mahdollistaa meille myös taktisesti erilaisia variaatioita. Lisäksi hän on ikäisekseen jo varsin kokenut pelaaja. Isot minuutit SJK Akatemiassa kertovat potentiaalista. Hän on taitava pelaaja, jolla on monipuolinen potkutekniikka. Lisäksi Valtteri pelaa pää ylhäällä havainnoiden koko kenttää, sellaiset pelaajat ovat aina hyödyllisiä, kommentoi SalPa-käskijä Tero Suonperä sopimusta.


Kauden aikana mahdollisia loukkaantumisista tai muista pakottavista syistä johtuvia täydennyksiä tehdään pääosin FC Interin kanssa hiljattain solmitun yhteistyöseurasopimuksen kautta. Sopimus mahdollistaa lupaavien pelaajien käyttämisen peleissä kauden aikana, mikäli tarvetta tälle ilmenee.


Tervetuloa Saloon Valtteri!
Comments


bottom of page