top of page

Veikkausliigajoukkue EIF Salossa keskiviikkona

Suomen Cupin neljäs kierros tuo keskiviikkona 8.5. klo 18.30 alkavaan otteluun vieraita Salon eteläisestä naapurista, kun Veikkausliigaa pelaava EIF saapuu Salon keskuskentän nurmelle. Jatkopaikan suhteen arpaonni olisi varmasti voinut olla suotuisampikin, mutta paikallispeli Veikkausliigajoukkuetta vastaan on aina täysin omaa luokkaansa. EIF:n mukana on tulossa arviolta jopa 100-200 kannattajaa. Samalla kun SalPan kannattajajoukot ovat alkaneet vahvistua on luvassa kiihkeä paikallispelin tunnelma niin kentällä kuin katsomossa.


Peli on myös ennätyspitkän talven jälkeen ensimmäinen jonka SalPa pääsee pelaamaan varsinaisella kotikentällään: Salon keskuskenttä Kanari Areenalla. Kotikentän myötä katsomokapasiteetti kasvaa merkittävästi, oheispalvelut laajenevat mm anniskelukatsomoiden myötä ja samalla kioskien valikoimaan tulee uutuuksia.


  • Olen ylipäänsä miettinyt asiaa ja kotietua jonka haluamme meille rakentaa. Tämä on ensimmäinen peli meille kotinurmella, josta haluamme rakentaa meille vahvan linnakkeen jossa kuka tahansa vastustaja on vaikeuksissa, SalPan päävalmentaja Jordi Aluja alleviivaa.


Alkukausi sekä Veikkausliigassa että Ykkösliigassa on ollut varsin hektinen, tämän päälle Suomen Cupin pelit lisäävät kuormaa. SalPa lähtee peliin takanaan harmillinen tappio Pietarsaaresta, mutta tätä ennen täydellinen kuuden pisteen viikko. EIF:n alku Veikkausliigassa on ollut haastava, mutta edellisessä pelissä lauantaina EIF venyi sensaatiomaiseen tasapeliin Suomen suurseura HJK:ta vastaan Helsingissä. Kumpikin joukkue pelaa seuraavan sarjapelinsä jo tämän viikon sunnuntaina, joten mahdollisesti pientä rotaatiota on odotettavissa.


  • Halutaan löytää meidän paras versio ja suunnitelma peliin, varmasti jotain rotaatiota tulee, mutta sitä ei tehdä siksi että sitä tarvitaan vaan siksi että meillä on useita pelaajia jotka ansaitsevat ja pystyvät pelaamaan isompia minuutteja, Aluja kommentoi uteluita rotaatiosta.


  • Meidän pitää ymmärtää että seuraava peli on aina tärkein, mutta tämä täytyy pistää tietysti kaavaan ja muistaa miten lähellä edellinen ja seuraava peli ovat. Tavoitteenamme on olla EIF:lle hankala vastustaja alusta alkaen. Siten että heillä ei ole varma olo kentällä missään vaiheessa. Pyritään löytämään luonnonurmesta, kotikentästä- ja yleisöstä meille etua. Tottakai halutaan voittaa tämä peli ja edetä jatkoon, Aluja pohtii.


SalPa - EIF

Ke 8.5. klo 18.30

Salon keskuskenttä, Kanari Areena

Liput 15€ / 12€ / alle 16v ilmaiseksi (ei tarvitse lunastaa lippua)


Osta ennakkoliput ja säästy jonoilta:


コメント


bottom of page