top of page

Veikkausliigan ja Ykkösen kokemusta omaava John Fagerström SalPan hyökkäyskalustoon

Salon Palloilijat on solminut kauden 2022 loppuun ulottuvan sopimuksen 23-vuotiaan hyökkääjäpelaaja John Fagerströmin kanssa.


Suomessa kasvattajaseuransa BK-46:n lisäksi HIFK:ssa, Ekenäs IF:ssa ja FC Hakassa pelannut, sekä viime kauden loppuun saakka Färsaarten pääsarjan 07 Vesturissa pelannut Fagerström saapuu vahvistamaan SalPaa kauden kääntyessä toiselle kolmannekselle.


- Kuten kaikki tietävät olemme pitkään etsineet laadukasta hyökkääjää täydentämään niin toisen laitahyökkääjän tonttia, kuin myös tarvittaessa pelaamaan keskushyökkääjänä. Nyt olemme mielestämme löytäneet sopivan palasen palapeliimme. John omaa vahvan kokemuksen niin Kakkosesta kuin myös ylemmiltä sarjatasoilta, ja on tehnyt maaleja kaikkialla historiassaan. Hän tuo isokokoisena, mutta nopeana pelaajana uuden ulottuvuuden kärkipelaamiseemme, ja antaa meille mahdollisuuksia lepuuttaa myös Elmo Heinosta tarpeen mukaan. Lisäksi myös ihmisenä John sopii loistavasti joukkueeseemme ja prosessiimme. Hän on viimeisen päälle joukkuepelaaja, SalPan päävalmentaja Tero Suonperä myhäilee tyytyväisenä.

Nuoresta iästään huolimatta jo paljon kokemusta omaava Fagerström on salolaisille tuttu pelaaja ennestään, sillä hän treenasi SalPan kanssa jo ennen kautta 2021, mutta päätyi vielä tuolloin Färsaarille pelaamaan ammattilaissopimuksella. Nyt Saloon päätyminen oli helppo valinta, ja kevätkauden kasvattajaseuransa BK-46:n kanssa treenannut Fagersrtöm uskoo olevansa nopeasti valmis tositoimiin.

- Kiinnostuin koko projektista jo aiemmin talvella kun näin SalPan toimintaa. Parin treenikerran perusteella voin jo sanoa, että SalPassa on tosi paljon taitavia pelaajia ja hyvä meininki! Haluan tuoda kokemuksellani koppiin ja kentälle laadukkaan pelaajan joka haluaa aina voittaa. Kannattajat tulevat näkemään suoraviivaisen ja vahvan hyökkääjän joka on erityisesti iso uhka boksissa. Tulen Saloon täynnä virtaa, hyvässä fyysisessä kunnossa ja valmiina auttamaan joukkuetta kohti kärkikamppailuja, Fagerström kertoo.


Myös SalPan taustayhtiö Swan Business & Sports Oy:n johtaja Tero Karinti on iloinen Fagerströmin saapumisesta Joutsenlauman vahvuuteen.


- Meillä on laajuutta ja monipuolisuutta ringissä jo ennestään, mutta erityisesti ysipaikalle kaivattiin lisää kilpailua ja leveyttä. Endrit Rrustemin hyvin alkanut lyhyt laina SJK:sta (10.7. saakka) on meille erittäin hieno juttu, ja Johnin tulo luo nyt jatkumoa loppukauden ajalle. Elmo Heinonen on kannatellut meitä maaleillaan alkukaudesta, mutta pitkän kauden aikana jokainen kaipaa myös huilia ja meillä on oltava leveyttä myös mahdollisten loukkaantumisten varalle. Tottakai John kokemuksellaan ja osaamisellaan myös nostaa tasoamme ja kilpailua entisestään, mikä on aina tavoiteltava ja arvokas asia, Karinti kertoo.


Lisätietoja antavat:

- Päävalmentaja Tero Suonperä, puh. 044 369 0025

- Toimitusjohtaja Tero Karinti, puh. 040 931 1550

1 144 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page