top of page

Voittoputken perään Espooseen

Pieni juhannustauko on takana ja tänään päästään tositoimiin helteiden keskellä. Sarjapelit jatkuvat Espoossa EPS:n vieraana. Sarjassa seitsemäntenä majaileva EPS on pari sijaa SalPan takana.


- Hyvillä fiiliksillä ollaan koko joukkue ja lähdetään ehdottomasti tavoitteena kasvattaa voittoputkea. Nyt meillä kaikilla on tiedossa mitä voittaminen vaatii ja miten sen eteen pitää suorittaa, Joutsenlauman käskijä Tero Suonperä kertoo.


EPS on hävinnyt tällä kaudella Kakkosessa vain yhden pelin, vaikka sarjasijoitus onkin tasaisessa sarjassa "vasta" seitsemäs. Espoolaisten tilastorivi onkin luvalla sanoen mielenkiintoinen muutenkin kuin tappioiden osalta. Kahdeksaan pelattuun otteluun kuusi tehtyä ja päästettyä maalia. Kuudesta päästetystä maalista peräti viisi on tullut kolmessa viime pelissä. Jos näissä numeroissa ei pysy kärryillä niin yksi sana kuvastaa tätä parhaiten: eriskummallista!


Tilastoja katsomalla EPS erottuu positiivisesti yhdessä kategoriassa: yleisömäärissä. Espoonlahden tekonurmella on käynyt keskimäärin reilut 450 katsojaa per peli. Hatunnoston arvoinen lukema.


- Olen nähnyt kyllä EPS:n pelejä ja vastaan tuleekin todella kurinalainen ja tiivis joukkue. Hyvin valmennettu joukkue ja kokonaisuus. Taas kerran saa pelata todella hyvin jos voittaa haluaa. EPS on tosiaan hävinnyt vasta yhden pelin, Suonperä toteaa.


Helteitä on luvattu tuleville päiville ja Joutsenlauman seuraava peli on jo lauantaina Hämeenlinnassa.


- Toki pitää ottaa helle huomioon hieman harjoittelussa. Toisaalta meillä on laaja rinki ja tänäänkin kokoonpanosta jää ulos kavereita jotka voisivat ihan yhtä hyvin olla pelaamassa, joten jos nähdään että jollakin jalka alkaa painamaan voidaan käyttää rotaatiotakin. Tämän viikon jälkeen päästään siihen peli per viikko tahtiin, Suonperä pohtii.


Joutsenlauma pelaa siis kaksi peliä vieraissa tällä viikolla. Seuraava kotipeli kovaa vauhtia toipuvalla Salon keskuskentän nurmella nähdään 9.7. klo 17.00 MuSaa vastaan.


EPS - SalPa

klo 18.30

Espoonlahti


Sarjataulukko- ja tilastot:


Comments


bottom of page