top of page
Kuvituskuva 2.png

Sporttipäivä-kiertue 2024

SALPA SPORTTIPÄIVÄ kuva.png
Salon Palloilijat käynnistää ilmaisen Sporttipäivä-liikuntakiertueen Salon lähialueilla – tavoitteena liikuttaa lapsia ja lapsiperheitä

Salon Palloilijat käynnistää uuden ja innostavan hankkeen, jonka tarkoituksena on edistää lasten ja lapsiperheiden liikuntaa. Sporttipäivä-liikuntakiertue käynnistyy kesäkuussa ja se tarjoaa maksuttomia liikuntatapahtumia eri puolilla Salon seutua.

Sporttipäivä-kiertue on osa Salon Palloilijoiden sitoutumista yhteisön hyvinvoinnin edistämiseen ja lasten liikunnallisen elämäntavan tukemiseen. Tavoitteena on tarjota mahdollisuus aktiiviseen liikkumiseen, hauskanpitoon ja yhdessäoloon kaikenikäisille lapsille sekä heidän perheilleen. Kiertue pysähtyy useilla Salon seudun paikkakunnilla, tarjoten monipuolista ohjelmaa ja liikuntamahdollisuuksia.

Kiertue on kaikille avoin ja maksuton. Tapahtumiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Mukaan voi tulla koko perheen, päiväkotiryhmän tai kaveriporukan voimin, ja tilaisuudet on suunniteltu siten, että jokainen löytää itselleen sopivaa tekemistä.

Ohjelmassa mm.:

  • Jalkapallo-, salibandy- ja koripallopisteet (mahdollisuus kokeilla uusia urheilulajeja)

  • Subsoccer-pöytäfutis, jossa voi haastaa kavereita tai SalPan edustusjoukkueen pelaajia

  • Rangaistuslaukaushaaste edustusjoukkueen maalivahtia vastaan

  • Hauskoja kilpailuja, arvontoja ja vapaalippuja SalPan otteluun

  • Mahdollisuus tavata SalPan edustusjoukkueen pelaajia

 

Kiertueen aikataulu:​

Salon Palloilijoiden edustusjoukkueen puuhamies, Tero Karinti, kommentoi:

"Olemme innoissamme tästä mahdollisuudesta tuoda liikunnan iloa ja yhteisöllisyyttä Salon lähialueille. Sporttipäivä-kiertueen tarkoituksena on innostaa lapsia ja perheitä liikkumaan yhdessä, tutustumaan uusiin lajeihin ja viettämään aktiivista aikaa ulkona. Toivomme, että mahdollisimman moni osallistuu tapahtumiin ja nauttii liikunnan riemusta kanssamme."

Tapahtuman mahdollistaja toimii paikallinen yritys Olli Alanko Oy.

 

”Tällainen kiertue vaatii tottakai resursseja ja rahaa, ja ilman paikallisen yrityselämän tukea tämä ei olisi mahdollista. Saammekin olla kiitollisia, että saimme hienon paikallisen yrityksen tueksemme lasten ja nuorten liikunnallisen elämäntavan tukemiseksi”, Karinti jatkaa.

Tervetuloa mukaan tapahtumiin omalla paikkakunnallanne. Nähdään!

Olitko paikalla Sporttipäivä-tapahtumassa? Osallistu palkintoarvontaan täällä: https://forms.gle/spfh7BjVmCtgtkrj9 

Lisätietoja: Tero Karinti, Salon Palloilijat puh. 040 9311 550

bottom of page