top of page

FirmaFutis SM turnaussäännöt- ja -ehdot

Näissä ehdoissa mainittu ”Järjestäjä” on Salon Palloilijoiden edustusjoukkueen taustayhtiö Swan Business & Sports Oy.

Pelisäännöt:

Ratkaisusäännöt lohkovaiheessa

Joukkueiden paremmuus lohkovaiheen jälkeen ratkaistaan seuraavilla säännöillä, mikäli jatkoon menneet joukkueet päätyvät lohkovaiheessa tasapisteisiin:

  • Pisteet keskinäisissä otteluissa

  • Maaliero

  • Tehdyt maalit

Mikäli näidenkin jälkeen joukkueet ovat tasoissa, ratkaistaan lohkon sijoitus arvalla turnausjärjestäjän toimesta.

 

PERUUTUSEHDOT

 

Peruttaminen on ilmaista 14pv ilmoittautumisen ajankohdasta laskien. Peruutukset tästä eteenpäin ovat maksullisia seuraavasti:

– Aikaisemmin kuin 30 arkipäivää ennen ilmoittautumista koskevan karsintaturnauksen päivämäärää; 50% osallistumismaksusta palautetaan.

– Vähemmän kuin 30 arkipäivää ennen ilmoittautumista koskevan karsintaturnauksen päivämäärää; osallistumismaksua ei palauteta.


 

Järjestäjän velvollisuudet

Järjestäjä on velvoitettu toimittamaan ja järjestämään kilpailupaikalle seuraavat asiat:

  • Ottelutuomarit

  • Tulosseurantaraportoinnin (järjestäjä varaa oikeuden päättää esitysmuodon)

  • Ensiapupalvelut/-tarvikkeet

  • Tarvittavan määrän henkilökuntaa ohjaamaan turnaustapahtuman etenemistä

 

Tapahtuman järjestäjän oikeudet

Osallistujat ovat tietoisia siitä, että turnauksen otteluita voidaan tallentaa joko järjestäjän, järjestäjän valtuuttaman tahon tai yleisön toimesta. Osallistumalla turnaukseen yritys ja sen yksittäiset jäsenet hyväksyvät sen, että järjestäjällä on yksinoikeus myöntää tai olla myöntämättä lupia FirmaFutis-tapahtumien ja niiden esitysten tallentamiseen sekä tällaisen aineiston kaikenlaiseen käyttämiseen ja esittämiseen tarkoituksesta riippumatta.

Järjestäjä pidättää oikeuden aikataulumuutoksiin. Järjestäjällä on oikeus hyödyntää referenssinä osallistuvan yrityksen nimeä sekä tapahtumassa otettuja valokuvia ja videomateriaalia mainostaessa ja markkinoidessa FirmaFutis-tapahtumia ja -palveluita. Järjestäjä pidättää oikeuden näiden ehtojen muuttamiseen.

bottom of page