top of page

Avauspisteiden perässä Helsinkiin

Ykkösliiga jatkuu SalPan osalta tulevana perjantaina Helsingissä KäPan vieraana. Brahenkenttä toimii normaalisti KäPan kotipesänä, mutta kentän uudehko tekonurmi ei ole talvehtinut toivotulla tavalla vaan saanut vaurioita joita korjataan parhaillaan. Palloliitto ilmoittikin eilen joukkueille, että pelipaikkana toimii Töölön PK1 tekonurmi eli niin kutsuttu Bollis 1.


Avauskierroksella KäPa taipui Helsingin paikallistaistossa PK-35:lle maalein 3-0 kun samaan aikaan SalPa kärsi hieman yllättäen kotikentällä tappion samoin lukemin sarjanousija Jippoa vastaan. Suomen Cupissa sen sijaan kumpikin joukkue jatkaa neljännelle kierrokselle odotetusti. KäPa nujersi Vitosta pelaavan FC Pohun 7-0 ja SalPa Kolmosen MaPS:n 2-0.


Joukkueet kohtasivat Ykkösliigacupissa toisensa maaliskuussa Talin hallissa. Tuolloin SalPa voitti ottelun vajaamiehisenäkin 2-0. Ei siis ole ensimmäinen kerta kun SalPan päävalmentaja Jordi Aluja lähtee kaatamaan entistä työnantajaansa tämän kauden aikana.


  • Olemme käyneet läpi avauskierroksen pettymystä ja peliä. Tulos ei ollut tietenkään ollut hyvä ja odotettu, mutta nyt haluamme kääntää tämän meidän sisällä motivaatioksi ja haluksi näyttää mihin pystymme. Ammennamme siitä energiaa. Yleisesti ottaen viikko on ollut oikein hyvä, lisäksi Suomen Cupin peli auttoi kääntämään nopeasti katseet eteenpäin ja löytämään pettymyksen jälkeen heti seuraavan tavoitteen, Aluja pohtii.

  • Tuleva peli on tietysti monellakin tapaa tärkeä, mutta sanoisin sen olevan tärkein sen takia että kumpikin joukkue hävisi avauskierroksella kolmella maalilla ja molemmat haluavat varmasti kääntää tämän tappion voitoksi. KäPa pelasi meitä vastaan Ykkösliigacupissa hyvin vaikka voitimmekin heidät. Meidän pitää olla valmiimpia alusta saakka ja keskittyä oikeisiin asioihin sekä tulla pelin sisällä vaikeista hetkistä vahvempina takaisin. Meidän pitää tietysti pystyä luomaan enemmän paikkoja ja pelaamaan palloa boxiin suoraviivaisemmin, Aluja jatkaa.


KäPa - SalPa

Pe 19.4. klo 18.30

Töölö PK1

Matsi suorana Ruutu+ palvelusta
Comentários


bottom of page