top of page

Oma sisäpiiri ja katsomo junnuille

TPS-pelissä 5.8. lanseerataan SalPan ikioma Junnukatsomo, eli ikioma kannustuspaikka paikka junnuille jotka haluavat osallistua aktiivisesti kotijoukkueen kannustamiseen tai pelin seuraamiseen muiden junnujen seurassa. Junnukatsomossa saattaa olla kannustamiseen oheisvälineitä kuten rumpuja ja muuta mukavaa vaihtelevasti. Kannusta junnusi liittymään porukkaan - yhdessä kannustaminen on kivempaa!


Samalla perustetaan myös edustuksen ja junnukatsomon oma Whatsapp-ryhmä, johon edustusjoukkueen pelaajat tulevat lähettämään videoterveisiä, pelaajille voi lähettää siellä kysymyksiä ja ryhmäläiset pääsevät mm. äänestämään omasta mielestään parhaita pelaajia otteluissa. Ryhmän jäsenet pääsevät myös kauden päätteeksi vetämään yhteistreenit edustusjoukkueen kanssa.


Katsomoon saa tottakai tulla vaikka ei haluaisikaan Whatsapp-ryhmään liittyä, ja toisinpäin.


Whatsapp-ryhmässä tullaan teroittamaan hyviä käyttäytymissääntöjä ja sieltä joutuu pois asiattoman kielenkäytön, kiusaamisen tmv. käytöksen seurauksena. Sama koskee myös katsomossa käyttäytymistä. Whatsapp-ryhmään voi pyytää liittymistä alla olevan ilmoittautumislinkin kautta. Tietoja ei käytetä muuhun kuin ryhmään liittämiseen.


Katsomo on vielä TPS-pelissä mallia siirrettävä katsomo ja sen tunnistaa SalPa-beachflageista ja kyltistä "SalPa Junnukatsomo". Tarkka paikka infotaan vielä ryhmässä erikseen.


Ilmoittaudu tai ilmoita juunnusi mukaan SalPan edustusjoukkueen, eli Joutsenlauman, junnukatsomon omaan Whatsapp-ryhmään:Comments


bottom of page