top of page

Kakkosen B-lohkon vuoden puolustaja Joonas Meura SalPaan!

Päivitetty: 5. jouluk. 2021

Joutsenlauman puolustus saa entistäkin kovempaa sisäistä kilpailua osakseen, kun Pelaajayhdistyksen äänestyksessä kauden 2021 lohko B:n vuoden puolustajaksi valittu Joonas Meura liittyy SalPan vahvuuteen 2-vuotisella sopimuksella. Meura siirtyy Saloon FC Jazzin organisaatiosta.Päävalmentaja Tero Suonperä on mielissään tuoreimmasta hankinnasta.

"Upea juttu saada näin kokenut, mutta kuitenkin nuori pelaaja joukkueeseen. Joonas on todella voitontahtoinen pelaaja ja omaa erittäin hyvän ja monipuolisen potkutekniikan. Pelin avaaminen on hänellä ehdoton vahvuus ja hän osaa valita tilanteen mukaan oikeanlaisen syötön, olipa se lyhyt tai pitkä. Lisäksi Joonas on 192-senttisenä pelaajana erittäin vahva molempien maalien edustoilla. Erikoistilanteisiin hän tuo myös paljon lisää osaamista, sekä niiden antajana, että päättäjänä maalin edustalla. Uskon myös, että hänessä on myös vielä paljon käyttämätöntä potentiaalia ja uskon hänen ottavan Salossa vielä isoja askeleita eteenpäin!", Suonperä analysoi.

Kakkosessa jo 103 peliä urallaan pelannut ja koko uransa Porissa viettänyt Meura on luonnollisesti mielissään uudesta ura-askeleesta.

"Olen todella innoissani ja onnellinen siirrosta Saloon! Aika nopeasti tuli selville SalPan tavoitteet ensi kaudelle ja tulevaisuuteen kun päävalmentajan ja taustayhtiön johdon kanssa juttelin mahdollisesta siirrosta. Yksi isoimmista syistä Saloon siirtymisessä oli juurikin SalPan tahto nousta Ykköseen, ja minua ennen tapahtuneet hankinnat ovat todistaneet sanat todeksi hyvin. Ensi kaudelle oma tavoitteeni on saada mahdollisimman paljon vastuuta kentällä ja sitä kautta auttaa joukkuetta lohkon kärkisijan tavoittelemisessa. Uudet hankinnat ovat vahvistaneet jo ennalta kovaa joukkuetta loistavasti. Viimeisen viiden kauden aikana olen pelannut SalPaa vastaa paljon ja tiedän joukkuetta sen verran, että joukkueesta löytyy paljon taitoa ja kokemusta. Hienoa päästä osaksi tällaista porukkaa!", palkittu puolustaja kiittelee.

Tervetuloa Saloon ja Joutsenlaumaan Joonas!

Comments


bottom of page