top of page

Täydet pisteet mukaan Järvenpäästä

SalPa nappasi väkevällä esityksellä Ykkösliiga-kauden avausvoiton keskiviikkona JäPS:n vieraana. Pitkälti peliä kontrolloinut Joutsenlauma nappasi täyden pistepotin Michael Johnin, Olli Jakosen ja Daniel Kepotin maaleilla. Ottelu pelattiin Järvenpään Koivusaaren tekonurmella, sillä Järvenpään keskuskenttä on tällä hetkellä yli 10 miljoonaa euroa maksavan remontin alla.

Avausmaali tuli jo ottelun 9. minuutilla, kun John puski Maximus Tainion erinomaisesta kulmapotkusta vieraat johtoon. Kotijoukkue iski tasoituksen 35 minuutin jälkeen, mutta SalPa siirtyi jälleen johtoon ensimmäisen jakson loppuminuuteilla, Olli Jakosen tykittäessä vastustamattomasti pilkulta tilanteeksi 1-2. SalPan kolmas maali syntyi 66. minuutilla: JäPS-puolustuksen palautus maalivahdille jäi lyhyeksi, Daniel Kepot hyödynsi nopeuttaan ja viimeisteli tyylikkäästi. Loppuminuuteilla kotijoukkue sai muutamia tilanteita salolaisten maalille, mutta kavennus 2-3:een tuli auttamatta liian myöhään: ottelun tuomari Juho Nieminen vihelsi taiston päättyneeksi heti maalin jälkeisen avauspotkun perään.

Ottelua seurasi Koivusaaren kentän äärellä reilut 200 katsojaa; heidän joukossaan myös pieni mutta äänekäs Salpan faniryhmä, joka on kokoontumassa myös ensi sunnuntain kotiotteluun. Ryhmästä kiinnostuneiden kannattaa katsoa lisätietoja Instagramin puolelta.

Sunnuntaina Salossa Joutsenlauman vieraaksi astelee Mikkelin Palloilijat. Ottelupäiväksi on luvassa lämmin, keväinen sää ja auringonpaistetta! Toivotamme kaikki silloin Salon urheilupuistoon kannustamaan Joutsenlauma seuraavaan voittoon! Ostamalla ottelulipun ennakkoon puhelimeesi, vältät jonottamisen portilla. Huomioitavaa on myös se, että takatalvesta johtuen stadionin nurmi ei ole vielä pelikuntoinen, joten MP-ottelu joudutaan pelaamaan varakenttänä toimivan tekonurmen puolella, eli katsojamäärä on normaalia rajatumpi.