top of page

SalPa eteni Suomen Cupin neljännelle kierrokselle

Hyvin taistelleesta Maskun Palloseurasta ei ollut SalPan pysäyttäjäksi Suomen Cupissa. SalPa - kuten perinteisesti kaikki muutkin Ykkösliiga-seurat - tuli mukaan cupin 3. kierroksella, jolla Joutsenlauma löi Maskun sen kotikentällä numeroin 2-0. Jordi Aluja nimesi otteluun lähes täysin eri avauksen, kuin pettymykseen lauantaina päättyneessä Ykkösliiga-startissa, jonka avauksesta Maskussa aloittivat vain Thomas Agyiri ja Michael John.

SalPa hallitsi ottelua alusta lähtien. Hieman terävämmällä viimeistelyllä lukemat olisivat saattaneet olla helposti isommatkin, mutta myös kotijoukkueen maalivahti Ville Seppänen pelasi erinomaisen ottelun, tehden muun muassa näyttävän tuplatorjunnan SalPan Koki Miyamaton ahdistellessa maskulaisten maalia toisella jaksolla. Kaikkiaan SalPalle kirjattiin ottelussa yli 20 laukausta, joista 11 maalia kohti.

SalPan voittomaalin puski 18. minuutilla Baba Haruna, joka viimeisteli myös ottelun loppulukemat 2-0 toisella jaksolla. Harunalla piisasi ottelussa runsaasti maalipaikkoja, eikä hattutemppukaan ollut kaukana.

Toukokuussa pelattavan cupin neljännen kierroksen vastustaja selviää arvonnassa 30. huhtikuuta.

SalPan ottelut jatkuvat jo perjantaina, jolloin vuorossa on Ykkösliigan vieraspeli Käpylän Palloa vastaan Helsingin Brahenkentällä. Ottelu alkaa kello 18:30.