top of page

Ykkösliigan avauspelin tappion jälkeen Suomen Cup vie SalPan Maskuun

Päivitetty: 16. huhtik.

Ykkösliiga pyörähti käyntiin viikoloppuna täydellä viiden pelin kierroksella. SalPan kausi alkoi mollivoittoisesti kun JIPPO kävi Salossa ryöstöretkellä ja vei pisteet mukanaan tylyin 3-0 lukemin. Kotijoukkue ei saanut koleassa Salon urheilupuiston säässä omaa peliään pyörimään toivotulla tavalla ja samaan aikaan aktiivinen JIPPO käytti paikkansa tehokkaasti. Tauolle mentiin vieraiden 2-0 johdossa, kumpikin maali syntyi erikoistilanteesta (rangaistuspotku & vapaapotku) Kikuchi Yoshiakin jalasta. Edes tauko ei auttanut tällä kertaa kotijoukkuetta eikä peli lähtenyt kulkemaan. Sen sijaan JIPPO iski Anton Eerolan toimesta loppulukemiksi 3-0.


Alkukauden ottelutahti on kiireinen, joten pitkäksi aikaa tappiota ei voi eikä kannata jäädä murehtimaan. Seuraava peli onkin jo huomenna 16.4. Maskussa ja jo perjantaina 19.4. pelataan Ykkösliigaa Helsingissä KäPan vieraana.


SalPa - JIPPO huippuhetket:


MaPS - SalPa cup-romantiikkaa parhaimmillaan


Cup-arpa on viime vuosina tuonut SalPalle mielenkiintoisia vastustajia eri sarjatasoilta. Viime kauden salolaisten cup-taival oli menestyksekäs, matkaan kuului muun muassa Veikkausliigaseura Interin pudottaminen kotiyleisön edessä ja eteneminen kahdeksan parhaan joukkoon. Lopulta toinen Veikkausliigajoukkue, sittemmin konkurssiin mennyt, FC Honka kaatoin SalPan yli 1300 silmäparin edessä Salon keskuskentällä.


Ykkösliigajoukkueet sekä osa Veikkausliiga joukkueista littyvät Suomen Cupiin mukaan nyt kolmannella kierroksella. Huominen cup-vastus on monellakin tapaa salolaisille tuttu, Kolmosta pelaava MaPS, joka on kaatanut ensimmäisillä kierroksilla Vitosen FC Bodan 9-0 ja niin ikään Vitosen joukkue FC RP:n 2-0.


On varmaa, että SalPan pitää lähteä nöyrällä asenteella peliin ja oltava valmis taistelemaan sekä näyttämään oma tasonsa. Maskun pieni tekonurmi ja varmasti innokas kotiyleisö tulee tekemään tapahtumasta ainutlaatuisen, joten kannattaa lähteä mukaan kauempaakin.


MaPS - SalPa

Ti 16.4. klo 18:30

Taponketo tekonurmi, Masku

Ruutu+ lähettää pelin suorana
Commentaires


bottom of page