top of page

Salolaisyleisölle luvassa jalkapalloherkkua

Monellakin tapaa odotettu SalPan kohtaaminen Tampere Unitedin (TamU) kanssa Salossa koittaa huomenna, otteluisäntänä toimii Menestystarinat. Kauden ensimmäinen kohtaaminen Tampereella päättyi jopa melko yllättäen TamU:n selkeään 4-1 voittoon. SalPan edustusjoukkueen toimitusjohtaja Tero Karinnin korvissa soikin vielä toisinaan Pyynikillä kuulunut hieman räkäinen ja vahingoniloinen huuto: ette te mihinkään Ykköseen mene vaan Kolmoseen!


Kauden ensiaskeleet olivatkin SalPalle ainakin jonkinasteista shokkihoitoa, vaikka etukäteen olikin tiedossa miten haastavat ensimmäiset kierrokset olivat edessä. TamU sen sijaan aloitti kauden ensimmäisen kierroksen tappion jälkeen seitsemän tappiottoman pelin putkella (6 voittoa, 1 tasapeli). Avauskierroksen jälkeen seuraava tappio tuli vasta juhannusviikolla 21.6. Hämeenlinnassa HJS:ää vastaan. TamU onkin ollut sarjan ehdottomia kärkijoukkueita ja viihtynyt myös piikkipaikalla. Kauteen lähdettäessä oli tiedossa TamU:n iskukyky, mutta alkukauden tasaisuus on silti ehkä ollut pienoinen yllätys.


- Antaisin meille noin 7 1/2 tai 8- sarjan ensimmäiselle puolikkaalle. Peli oli nousujohteista vaikkei ihan sellaiseen stabiiliin 90 minuutin esitykseen vielä riittävästi. Enemmän tasaisuutta siis tarvitaan. Potentiaalia meillä on valtavasti ja pelaaminen on parantunut, meillä on tällä hetkellä tosi kova usko tähän meidän yhteiseen juttuun, SalPan päävalmentaja Tero Suonperä summaa sarjan avauspuolikasta.


Huomiseen otteluun lähdetään kutkuttavista asemista. Kotijoukkue on sarjan seitsemäntenä viiden pisteen päässä kärjestä. TamU sarjanelonen, neljä pistettä SalPaa edellä. Edelliset kierrokset ovat tasoittaneet jo entisestään huipputasaista sarjaa. Jopa SalPan Ilves-Kissat tasapeli kavensi pisteellä eroa sarjakärkeen. Kumpikin joukkue on kerännyt viidestä viime pelistä 7 pistettä, tämä ei varmasti tyydytä tässä tilanteessa kumpaakaan joukkuetta.


- Saadaan tosi kova joukkue vastaan, mutta kyllä se nyt on sellainen tilanne että ei olla voitettu tuossa ylänurmella tällä kaudella kertakaan niin kotiyleisö ansaitsee nyt sen voiton. Ei paineita, positiivisen tekemisen kautta lähdetään hakemaan tulosta, Suonperä painottaa.


Terveystilanteesta Suonperä ei tällä kertaa tohtinut sanoa mitään, viime viikon tapahtumat osoittivat että tilanne voi kääntyä päälaelleen hetkessä. Mainittakoon silti, että treenien perusteella sekin puoli näyttää hyvältä.


Huomenna on todella luvassa jalkapalloherkkua. Kova peli kentällä ja katsomossa, sillä TamU:n mukana kulkeva Sinikaarti kannattajaryhmä tuo bussillisen kannattajia Saloon. Sinikaartilaisille on varattu oma katsomo etusuoralta.


Muuta huomioitavaa:

1. Salon Urheilupuistossa on käynnissä Salo Volley lentopalloturnaus, joka tuo paikalle paljon väkeä. Peliin on myös odotettavissa paljon katsojia, joten tulethan ajoissa paikalle ja suosi kimppakyytejä jos mahdollista.

2. Ottelussa auki nyt myös toinen anniskelualue pääkatsomon vieressä etusuoralla katsomoineen. Perinteiseen kaarteen anniskelukatsomoon on saatu nyt myös katetut istumapaikkakatsomo.


SalPa - TamU

Salon keskuskenttä

23.7.2022 klo 17.00

Portit aukeaa 16.30


Liput 8€ / 5€

Liput kätevästi ennakkoon:


Commentaires


bottom of page