top of page

Viikon toinen vierasreissu vie HJS:n vieraaksi

SalPa kohtaa viikon toisessa vierasottelussa Hämeenlinnan Jalkapalloseuran (HJS). Kumpikin joukkue on parantanut peliään suurin askelin kauden mittaan. Samaan aikaan ottelumäärät alkavat tasoittua ja sarjataulukko on siten myös hieman tarkempi. Kymmenen kierroksen jälkeen SalPa pitää hallussaan sarjan kolmopaikkaa, HJS on seitsemäntenä viiden pisteen päässä. HJS oli vielä kuuden pelin jälkeen sarjan hännillä, mutta viimeisestä viidestä pelistä joukkue on kerännyt kymmenen pistettä (3 voittoa, 1 tasapeli, 1 häviö). SalPa on puolestaan sarjakärki TaMu:n kanssa sarjan kuumin joukkue: 12 pistettä (4 voittoa, 1 häviö) viidestä viime pelistä. Odotettavissa on molemmille joukkueille erinomainen tasonmittaus.


Kurkkaa alla olevasta linkistä myös HJS:n otteluennakko, jossa HJS käskijä Lauri Hakasen kommentteja ja odotuksia. Alla lainaus yhdestä Hakasen kommentista:


"Viime peleissä on löytynyt hyvä kenttätasapaino molempiin suuntiin ja olemme päässeet pelin päälle mitä se on ikinä tarvinnutkaan. Keskiviikkona se tarkoitti hyvää pallokontrollia ja saimme senkin osa-alueen kondikseen. Nyt mennään nurtsille ja kotikentälle niin totta kai haluamme ottaa pelistä ohjat. Vastus on kova ja pelin vaatimustaso korkealla, mutta tämän päivän treeni-ilmeellä olemme ehdottomasti valmiit jahtaamaan kotivoittoa. Hyvällä ryhmällä päästään huomenna pelaamaan, joten tulos ei jää niiltä osin kiinni."


Myös SalPan kokoonpano- ja terveystilanne on hyvä. Valmistautuminen Salossa on sujunut muuten hieman poikkeuksellisissa olosuhteissa. Tämän vuoden SM-viikko on parhaillaan menossa Salossa ja se on luonnollisesti vallannut valtaosan urheilupuiston suorituspaikoista ja oheistiloista.


Odotettavissa onkin tiukka ja kova kilpailu tärkeistä pisteistä. Ottelu käynnistyy Hämeenlinnan Kaurialassa klo 17.00


HJS:n otteluennakko:

Comments


bottom of page